Ολυμπιακό Χωριό: “Tο σημείο της γης με την περισσότερη τεστοστερόνη”

Τη Δευτέρα, το Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου άνοιξε με 2,818 διαμερίσματα για  τους καλύτερους αθλητές του πλανήτη. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, το χωριό θα στεγάσει ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικότητες, ηλικίες και πολιτισμούς, όλοι σε άριστη φυσική κατάσταση. Πολλοί από αυτούς θα επικεντρωθούν και σε μια πολύ συγκεκριμένη και απαιτητική μορφή σωματικής δραστηριότητας: το σεξ…

“Είναι το σημείο της γης με την περισσότερη τεστοστερόνη συγκεντρωμένη,” δήλωσε ο Mark Russell, χρυσός Ολυμπιονίκης από την Αυστραλία, μιλώντας από το δωμάτιό του στο χωριό.

«Οι άνθρωποι στο τέλος της δοκιμασίας τους απελευθερώνουν όλη την πίεση, και συνήθως τότε, κάτι τέτοιο λαμβάνει χώρα. Μόλις η δοκιμασία σου τελειώσει, διασκεδάζεις με οτιδήποτε θα σε κάνει να αισθανθείς καλά χωρίς να ανησυχείς για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι.”

Ο Mark, που είναι έξι φορές Ολυμπιονίκης, και δεν είναι ξένος στη ζωή του χωριού, παραδέχθηκε ότι οι σχέσεις μεταξύ των αθλητών, αν και εφήμερες, παρουσιάζουν αυξητική τάση. Οι Ολυμπιακοί αξιωματούχοι φαίνεται να συμφωνούν, στην πράξη,  εάν όχι στα λόγια.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ, η οργανωτική επιτροπή είχε διανείμει 45,000 δωρεάν προφυλακτικά στο χωριό.

Οκτώ χρόνια αργότερα στο Πεκίνο, 70.000 προφυλακτικά, που είχαν επάνω τους τη φράση: «Ταχύτερα, ψηλότερα, δυνατότερα» εξαντλήθηκαν, και παραγγέλθηκαν 20.000 επιπλέον.

Φέτος στο Λονδίνο, η ολυμπιακή οργανωτική επιτροπή παρέχει 150.000 προφυλακτικά, με μήνυμα για την προώθηση της σεξουαλικής υγείας.

Κατά μέσο όρο, μεταξύ 10.490 αθλητών, είναι αρκετά τα προφυλακτικά ώστε κάθε αθλητής να κάνει σεξ 15 φορές στο διάστημα των τριών εβδομάδων που διαρκούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

“Το σεξ γίνεται προφανώς όλο και πιο δημοφιλές εκεί, ή περισσότεροι άνθρωποι έχουν ασφαλές σεξ. Ή το ένα, ή το άλλο,” είπε ο Mark.

Πηγή: thedailybeast.com

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ