Συνεχίζεται η διακοπείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δ.Σ Λάρισας που συζητά το θέμα του χωριού του Αι Βασίλη στη σκεπαστή. Ο αντιδήμαρχος, κ Μπαρμουτης τάχτηκε υπέρ της λειτουργίας του χωριού και της παιχνιδούπολης στην κεντρική πλατειά, λέγοντας ότι για το χωριό ο επιχειρηματίας θα καταβάλει ενοίκιο…

12000 ευρώ και θα αναλάβει όλα τα έξοδα για τη λειτουργία του στη σκεπαστή (ρεύμα, νερό, φύλαξη). Η είσοδος στο χωριό θα είναι ελεύθερη, και για το κάθε παιχνίδι θα εισπράττει ο επιχειρηματίας 2 ευρώ.

Ο άλλος επιχειρηματίας για την παιχνιδουπολη στην κεντρική πλατειά, θα καταβάλει ενοίκιο συνολικά 4000 ευρώ και θα εισπράττει για το κάθε παιγνίδι 1,5 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Γ. Σάπκας τάχτηκε κατά της λειτουργίας του χωριού, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για αδικαιολόγητη βιασύνη στην παραχώρηση των χώρων, και πρότεινε να επανεξετάσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε συνεργασία δήμου και φορέων υποστηρίζοντας ότι αυτό που προτείνει η δημοτική αρχή είναι καταστροφικό για τον εμπορικό κόσμο.

Κατά των εκδηλώσεων τάχτηκε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Κρίκης, και ο κ. Απ. Καλογιάννης.

Αυτή την ώρα η συνεδρίαση συνεχίζεται εν αναμονή της λήψης απόφασης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ