Μια διαφορετική οδοντόβουρτσα

Emmi-dentΌπως και κάθε άλλη οδοντόβουρτσα, η Emmi-dent έχει κεφαλή με τρίχες. Αλλά αυτές υπάρχουν για να εκπέμπουν υπέρηχους. Οι υπέρηχοι μαζί με την ειδική οδοντόκρεμα, προκαλούν το σχηματισμό εκατομμυρίων “νανο-φυσαλίδων” οι οποίες στη συνέχεια σκάνε, και εξολοθρεύουν τα βακτήρια στο στόμα μας. Η ενέργεια που απελευθερώνεται σπάει τις εξωτερικές μεμβράνες τους και πεθαίνουν…

“Εξολόθρευση των βακτηρίων σημαίνει δόντια χωρίς πλάκα, χωρίς πέτρα, χωρίς προβλήματα», λέει ο Peer Blumenschein, διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής εταιρείας που κατασκευάζει την οδοντόβουρτσα.

Αν υπάρχει ήδη πέτρα στα δόντια, αυτή μειώνεται σε περίοδο αρκετών μηνών,” λέει ο Stephen Spector, πρόεδρος της Emmi-Tech.

Για να χρησιμοποιήσετε την Emmi-dent την κρατάτε ώστε οι τρίχες της κεφαλής της να ακουμπούν τα δόντια σας, και δεν τη κουνάτε καθόλου. “Καθαρίζει μέρη που δεν μπορούν να φτάσουν ούτε οι τρίχες, ούτε και το οδοντικό νήμα. “Και επαναφέρει το αρχικό φυσικό χρώμα των δοντιών σας,” λέει ο Spector.

H Emmi-dent κοστίζει $189. Είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο, αλλά πωλείται στην Ευρώπη από το 2008. Δύο αδημοσίευτες μελέτες στην Ευρώπη βρήκαν ότι οι βούρτσες είναι αποτελεσματικές στην μείωση της πλάκας και στη διατήρηση της υγείας των ούλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ