«Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο σέξι»

23Μια μητέρα, 49 ετών, που άρχισε να έχει τρίχες στο πρόσωπο μετά τη γέννηση του γιου της πριν από 28 χρόνια, λέει ότι νιώθει πιο σέξι και πιο σίγουρη από ποτέ, αφού τελικά σταμάτησε να προσπαθεί να απαλλαγεί από τα γένια της

Η γερμανικής καταγωγής γυναίκα, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είναι ευχαριστημένη με την εμφάνισή της και δεν σκέφτεται να την αλλάξει, παρά το γεγονός ότι επικρίνει τη συμπεριφορά της ακόμη και η ίδια της η μητέρα.

Η 49χρονη εγκατέλειψε να προσπαθεί να βγάλει με το τσιμπιδάκι τις τρίχες του προσώπου της, το 2008, και αποφάσισε αντ’ αυτού να αφήσει τα γένια της να μεγαλώσουν  και να δει πώς αυτό θα την άλλαζε σαν άτομο.

Είπε επίσης ότι είναι πλέον σε θέση να προσπερνά ακόμα και τα σχόλια από τους «καλικάντζαρους» του Διαδικτύου που της λένε ότι «ανθρώπους σαν κι αυτή θα πρέπει ή να τους στέλνουν στη… Ρωσία ή να τους πυροβολούν».

Η γυναίκα είπε ότι ποτέ δεν είχε τριχοφυΐα στο πρόσωπο πριν από τη γέννηση του γιου της, μετά την οποία σταδιακά άρχισε να αυξάνεται.Δέκα χρόνια μετά, οι τρίχες άρχισαν να πυκνώνουν και ήταν πολύ κοπιαστικό και δύσκολο να προσπαθεί κάθε πρωί να απαλλαγεί από αυτές.  

«Ρώτησα τη μητέρα μου τι να κάνω και μου είπε να συνεχίσω να τις βγάζω με το τσιμπιδάκι. Ούτε να τις ξυρίσω, ούτε να κάνω αποτρίχωση με κερί. Μετά επισκέφτηκα το γυναικολόγο μου, ο οποίος μου είπε ότι συμβαίνει και σε πολλές άλλες γυναίκες, και δεν θα πρέπει να ανησυχώ. Αλλά δεν μου έδωσε κάποια εξήγηση. Τώρα ξέρω ότι πρέπει να είναι κληρονομικό

»Το πηγούνι μου είχε γίνει πολύ κόκκινο και είχα πρηστεί από το καθημερινό μάδημα. Όταν  οι άνθρωποι με ρωτούσαν τι είχε συμβεί και τους έλεγα, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Το 2008, ζούσε μόνη και ήταν άνεργη όταν αποφάσισε να αφήσει τα γένια της να αναπτυχθούν. Είπε: Δεν δούλευα, κι έτσι άρχισα ένα blog για να ενημερώνω τις άλλες γυναίκες γι ‘αυτό, να γράφω τι μου συνέβαινε κάθε μέρα, και πώς ένιωθα”.

Η 49χρονη είπε επίσης ότι πριν πάρει αυτή την απόφαση, το μάδημα της γενειάδας της είχε γίνει έμμονη ιδέα, και χρειαζόταν να αφιερώσει σε αυτό ώρες κάθε φορά που έπρεπε να φύγει από το σπίτι.

Και πρόσθεσε: «Το σκεφτόμουν συνέχεια. Έπρεπε να το διπλοτσεκάρω πριν φύγω από το σπίτι για να βεβαιωθώ ότι ήταν εντάξει, και έπαιρνα κι έναν καθρέφτη στην τσέπη μου. Αυτη ήταν η ζωή μου».

«Όταν αποφάσισα να το αφήσω να αναπτυχθεί δεν αισθανόμουν γενναία, ήταν περισσότερο από περιέργεια. Ήθελα να δω τι θα μου συμβεί. Φοβόμουν ότι κανείς δεν θα μου μιλούσε ξανά».

Περισσότερα: dailymail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ