Με το δ.σ. των πυροσβεστών συναντήθηκε ο Χρ. Κέλλας

john (2)Το Προεδρείο της Ένωσης Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας, δέχτηκε στο γραφείο του, ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. Ο βουλευτής συνεχάρη για την εκλογή τους τα μέλη του νέου Δ. Σ και τους ευχήθηκε καλή θητεία στα  καθήκοντά τους.

Οι πυροσβέστες από την πλευρά τους ανέφεραν στον βουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, προτάσσοντας την έλλειψη σε προσωπικό ( ζητώντας την κάλυψη των κενών θέσεων με μεταθέσεις ), την έλλειψη σε υλικοτεχνικά μέσα αλλά και σε πυροσβεστικά οχήματα.

Ο κ. Κέλλας, αφού τους ενημέρωσε για την πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης με θέμα τον σχεδιασμό της αντιπυρικής περιόδου, τους διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στη προώθηση των αιτημάτων τους.

Τέλος τους συνεχάρη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον ελληνικό λαό και για την αυταπάρνηση που δείχνουν, ειδικά στην παρούσα δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι το καθήκον και η αγάπη για την δουλειά τους είναι πάνω απ’ όλα.

Από το Προεδρείο της Ένωσης Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χριστοδούλου, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κυπαρίσσης, ο γραμματέας κ. Μιχάλης Κοσμέτος, ο ταμίας κ. Ηλίας Αρβηθάς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και γραμματέας οργανωτικού κ. Νίκος Τάψας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ