Πέντε συλλήψεις φυγόποινων στη Λάρισα

συλΣυνελήφθη χθες (05-07-2013) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίουεκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για κλοπή.

Επίσης χθες (05-07-2013) το μεσημέρι συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή (700) ευρώ, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής και απειλή.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας, συνέλαβαν επίσης χθες 41χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με χρηματική ποινή (300) ευρώ, για παράβαση του νόμου «περί παιγνίων».

Εξάλλου χθες (05-07-2013) το μεσημέρι συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους, για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.

Τέλος χθες (05-07-2013) το βράδυ συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας, 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών, για κλοπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ