ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΚΥΛΙΩΝ ΜΕ 1.000 €

Συκούριο - Φόλες.Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικήρυξαν οι «Αδέσποτοι Εθελοντές» της Λάρισας το ανθρωπόμορφο τέρας που την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013 σκόρπισε τον θάνατο με φόλες στην περιοχή του Συκουρίου Λάρισας με αποτέλεσμα να «φύγουν» από την ζωή βασανιστικά και με αφόρητους πόνους δεκαέξι ζώα, σκυλιά και γάτες, εκ των οποίων τα δεκατέσσερα ήταν δεσποζόμενα.

Τις φόλες μάλιστα ο δολοφόνος δεν δίστασε να ρίξει κυρίως στην πλατεία του Συκουρίου αδιαφορώντας ακόμα και για τα μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα καθημερινά εκεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα και ανώνυμη που θα μπορέσει να οδηγήσει στην σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία του δράστη παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο: wup 6987166598.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «Αδέσποτοι Εθελοντές» ζητούν και την παρέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας .

 

Στον Τύρναβο

Εν τω μεταξύ στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου παρακαλούνται να καταθέσουν εκείνοι που γνωρίζουν ποιος εξοντώνει με φόλες τ’ αδέσποτα της πόλης. Μόλις προχθές δύο σκυλιά έφαγαν δηλητηριασμένη τροφή με αποτέλεσμα το ένα που ήταν και γέρικο, να μην τα καταφέρει ενώ και το δεύτερο να χαροπαλεύει. Πάντως για μια ακόμη φορά η βοήθεια του Δήμου Τυρνάβου προς τους εθελοντές που τρέχουν να σώσουν ό,τι σώζεται είναι ανύπαρκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ