ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΤΡΕΝΟ

trenΑμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα ακινητοποιήθηκε στο Πλατύ Ημαθίας, περίπου στις 11.30 το βράδυ της Τρίτης, καθώς υπήρξε απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Η αστυνομία κατέβασε τους επιβάτες από το τρένο προκειμένου να διεξαγάγει έρευνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το απειλητικό τηλεφώνημα που ακινητοποίησε περίπου δύο ώρες την αμαξοστοιχία ατο Πλατύ Ημαθίας, έγινε μέσα από το τρένο λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης.

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η ταλαιπωρία των επιβατών της αμαξοστοιχίας που ακινητοποιήθηκε στο Πλατύ Ημαθίας ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα.

Ύστερα από έρευνες οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον επιβάτη που φέρεται ως κάτοχος του κινητού από το οποίο έγινε το απειλητικό τηλεφώνημα, τον οποίο και ανακρίνουν.

Το τηλεφώνημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε μέσα από το τρένο λίγο μετά τις 11 το βράδυ, περίπου μισή ώρα μετά την αναχώρηση του τρένου από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης κι ενώ η αμαξοστοιχία βρισκόταν κοντά στο Πλατύ.

Η κινητοποίηση των αρχών υπήρξε άμεση. Ακινητοποίησαν το τρένο στο Πλατύ, κατέβασαν όλους τους επιβάτες και ξεκίνησαν τις έρευνες, μετά το πέρας των οποίων κι εφόσον διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος μηχανισμός, το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά.

 

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ