ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Οι ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

δεηΤην αντίθεσή τους με την πώληση οποιουδήποτε κομματιού της ΔΕΗ και ειδικά του ΑΔΜΗΕ που προωθεί με νομοσχέδιο η κυβέρνηση, εκφράζουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη Λάρισα οι οποίοι από αργά χθες το βράδυ προχώρησαν σε κατάληψη τόσο του κτηρίου των διοικητικών υπηρεσιών και του τεχνικού τμήματος στην οδό Καρδίτσης, όσο και των γραμμών μεταφοράς ενέργειας στο Λιβαδάκι.

Οι εργαζόμενοι όπως ανέφερε στο paidis.com, το μέλος της διοίκησης της ΕΤΕ ΔΕΗ Γιάννης Λαδάς, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με ένταση τον αγώνα τους μέχρι να αποσύρει η κυβέρνηση το σχετικό νομοσχέδιο για τον ΑΔΜΗΕ και να σταματήσει κάθε σχέδιο για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

“Η εμείς ή αυτοί” είναι το μήνυμα που στέλνουν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που ταυτόχρονα με τη Λάρισα πραγματοποιούν πολύμορφες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι φοβούνται δολιοφθορές στο σταθμό μεταφοράς στο Λιβαδάκι, αλλά και αστυνομική επέμβαση στο διοικητήριο, αφού θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να δείξει πυγμή για να προωθήσει τα σχέδιά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ