ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μάξιμος-ΒήμαΦαίνεται ότι οι σημερινοί κυβερνώντες δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο όταν αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό και τα προβλήματά του. Τελευταίο παράδειγμα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος τελευταία σηκώνει τη σημαία του αγώνα για να μην αυξηθεί η διάρκεια του παστεριωμένου γάλακτος.

Ο κ. Χαρακόπουλος λες και δεν είναι μέλος της κυβέρνησης, απαντώντας χθες σε καταγγελία του προέδρου του συνεταιρισμού ΘΕΣγαλα, Θ. Βακάλη για αδικαιολόγητες αυξήσεις στην τιμή του γάλακτος στο ράφι, ανέφερε τα εξής: «πράγματι παρατηρούνται, όπως και τα ΜΜΕ αναμεταδίδουν, περίεργες αυξήσεις στο γάλα που δεν δικαιολογούνται και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με ανατιμήσεις στις τιμές παραγωγού. Το ερώτημα είναι εύλογο, ιδιαίτερα τη στιγμή που γίνεται αυτή η συζήτηση για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος. Θεωρώ, επίσης, ότι δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τις υπόλοιπες καταγγελίες που διατυπώθηκαν στην ημερίδα: τα πιστωτικά τιμολόγια των σούπερ μάρκετ, ζητήματα που αφορούν στην παραπλάνηση του καταναλωτή, την έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών”.

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι όλα τα γνωρίζει αλλά κάθεται και τα παρατηρεί λες και κυβερνούν άλλοι σε αυτή τη χώρα. Αν πάλι δεν μπορεί να κάνει τίποτα ένας δρόμος υπάρχει αυτός της λεβέντικης παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού.

Ας πάψει λοιπόν να μας δουλεύει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ