ΤΟ SMS ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΆΔΩΝΙ

Σαμαράς-ΆδωνηςΈνα γραπτό μήνυμα στο κινητό του έλαβε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, την επόμενη μέρα από τη συμφωνία με την τρόικα. Αποστολέας: πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς…

Το ότι αποστολέας του sms ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποκάλυψαν άλλοι υπουργοί που ήταν… αυτόπτες μάρτυρες, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Όσο για το περιεχόμενο του μηνύματος; «Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους είπες και τους τρέλανες. Προχώρα μπροστά».

«Να ξέρετε ότι με την τρόικα τα πήρα όλα πάνω μου», έλεγε ο υπουργός Υγείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα και διέψευσε κάθε πληροφορία ότι θέλει να φύγει από το υπουργείο για να πάει στην Ευρωβουλή: «Πού να πάω;» τους έλεγε, για να προσθέσει ότι τα περί παραιτήσεως είναι όλα «αστειότητες».

«Το ερώτημα όμως για τους συνομιλητές του παρέμενε: «Αλήθεια, τι είπες στους τροϊκανούς και τους τρέλανες;». Δεν ήταν τίποτα άλλο από το… σαλάμι. Όταν δηλαδή γύρισε προς τον κ. Τόμσεν και του είπε σε μία δύσκολη φάση των διαπραγματεύσεων: «Δεν μου λες Πόουλ, από σαλάμι ξέρεις; Γιατί εάν ξέρεις και το φας ολόκληρο μπορεί και να πεθάνεις. Αν το κόψεις όμως σε φέτες θα το απολαύσεις»”, καταλήγει ο ΒΗΜΑτοδότης.

newsit.gr

Έτσι είναι: μας ταΐζουν το σαλάμι σε φέτες, γι αυτό και καθόμαστε στον καναπέ και το …απολαμβάνουμε, σε αντίθεση με τους ΙΣΠΑΝΟΥΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com