«ΈΦΥΓΕ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΆΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών στις 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου ο Υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου, η οποία προκάλεσε στη συνέχεια καρδιακό επεισόδιο…

Στο πλευρό του μέχρι το τελευταίο λεπτό βρισκόταν η οικογένεια του, σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, συνεργάτες, φίλοι, Αρχηγοί και Εκπρόσωποι κομμάτων.

Η είδηση του θανάτου του Τάσου Μητσόπουλου σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την Κύπρο. Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν έκανε λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έφθασε σήμερα το πρωί o Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Υπουργός Συγκοινωνιών Μάριος Δημητριάδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου και ο Χρήστος Στυλιανίδης, ενώ από το πρωί βρίσκεται στο νοσοκομείο ο Υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής.

Ο Τάσος Μητσόπουλος ανέλαβε καθήκοντα ως Υπουργός Άμυνας στις 14 Μαρτίου 2014. Από την 1η Μαρτίου 2013 – 14 Μαρτίου 2014 διετέλεσε Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων.

Ο κ. Μητσόπουλος γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 30 Μαΐου 1965. Είναι έγγαμος με την Κατερίνα Βάτη και έχει μια κόρη και ένα γιο.

zougla.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ