ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

7Φιλόζωοι έδωσαν σήμερα το μεσημέρι ραντεβού στο Μοναστηράκι και διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην κακοποίηση των ζώων…

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο συγκεντρώθηκαν στις 13:00 στην πλατεία Μοναστηρακίου και διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην κακοποίηση που υφίστανται όλα τα είδη ζώων στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων οι φιλόζωοι διαδηλωτές επιδιώκουν η 23η Μαρτίου να καθιερωθεί ως Ημέρα Πανελλαδικής Διαμαρτυρίας για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των ζώων.

Μικροί και μεγάλοι, ένωσαν όλοι τις φωνές τους ενάντια στα βασανιστήρια που υφίστανται πολλά ζώα είτε κλεισμένα σε κλουβιά, είτε σε ζωλογικούς κήπους, σε τσίρκο, σγαφεία, εργαστήρια πειραματόζωων αλλά ακόμη και στο φυσικό τους περιβάλλον.

Εκ μέρους της πρωτοβουλίας για την Πανελλαδική Διαμαρτυρία για όλα τα ζώα οι διοργανωτές εξηγούν: «Ως ενεργοί πολίτες αυτού του κόσμου, διαλέγουμε αυτή την ημέρα, με σκοπό να καθιερωθεί ως ημέρα πανελλαδικής διαμαρτυρίας ενάντια στην κακοποίηση που βιώνουν όλα σχεδόν τα είδη ζώων από τον άνθρωπο. Η ημέρα αυτή θα αφιερωθεί στα ζώα που βασανίζονται σε κάθε λογής κλουβιά, εργαστήρια πειραματόζωων, εργοστάσια, τσίρκο, σφαγεία, ζωολογικούς κήπους, πετ σοπ, εκτροφεία, αλλά ακόμα και στο φυσικό τους περιβάλλον. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η αφύπνιση των συμπολιτών μας ενάντια στην κακοποίηση των ζώων. Η πρωτοβουλία είναι καθαρά ανεξάρτητη από φορείς και οργανώσεις, γεγονός που, βέβαια, δεν αποκλείει την συμμετοχή μελών αυτών στις δράσεις μας. Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες αυτού του κόσμου να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία μας και να γίνουν μαζί μας η φωνή όλων αυτών που δεν μπορούν να μιλήσουν”.

Newsit.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com