ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ Η ΚΙΝΗΣΗ “ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”

???????????????????Περιοδεία σε χαλαζόπληκτες καλλιέργειες του Δαμασίου πραγματοποίησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας Τάκης Γιαλαμάς, το μέλος της περιφερειακής παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της οικολογίας» Γιώργος Γκόγκος,

καθώς και οι αγρότες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τυρνάβου με τη Δημοτική Κίνηση «ΣΥΝ Πολιτεία-Στροφή στον πολίτη» Θανάσης Σιούλας και Αλέκος Χατζηκρανιώτης.

Οι 4 άντρες συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας του Δαμασίου κ. Γιάννη Ιωαννίδη καθώς και μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δαμασίου, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τη ζημιά που υπέστησε το μεγαλύτερο μέρος των δενδροκαλλιεργειών της περιοχής.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης επανέλαβε τη θέση του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία», με υποψήφια περιφερειάρχη την Ηρώ Διώτη, ότι θα πρέπει πολύ σύντομα να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες καταγραφής και εξατομίκευσης των ζημιών, για να δοθούν το δυνατόν συντομότερο δίκαιες αποζημιώσεις στους πληγέντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ