ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

καραλ (Αντιγραφή)Τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και η διαφάνεια στα οικονομικά είναι τα κύρια θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του δήμου Λαρισαίων σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν στο ερωτηματολόγιο της δημοτικής κίνησης της υποψήφιας δημάρχου Ρ. Καραλαριώτου,

τις οποίες και παρουσίασε σήμερα η κ. Καραλαριώτου.

Στο ερωτηματολόγιο απάντησαν 2ο20 άτομα που όπως ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος βάζουν προτεραιότητα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν στους δρόμους (λακκούβες, πεζοδρόμια), ζητούν διαφάνεια στα οικονομικά του δήμου και προβληματίζονται από το κυκλοφοριακό.

Συμπεράσματα

Σύμφωνα με την κ. Καραλαριώτου η έρευνα οδηγεί στα παρακάτω συμπεράσματα:

Πέραν της κρίσης υπάρχουν προβλήματα καθημερινότητας που ταλαιπωρούν και κουράζουν τους πολίτες

Θέλουν λύσεις στα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Δεν μηδενίζουμε το έργο κανενός αλλά μεταφέρουμε τις απόψεις. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Τα προβλήματα δεν νικήθηκαν

Οι Λαρισαίοι θέλουν μια νέα αρχή, μια νέα δύναμη για να μπει η πόλη σε νέα τροχιά. Οι δημότες δεν περιμένουν από το δήμαρχο να τελειώσει με το μνημόνιο και να διώξει την τρόικα.

Η Λάρισα σε κάθε γειτονιά χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις. Χρειάζεται οι συνοικίες και οι δημοτικές ενότητες να έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα

Οπως ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού που θα απαντά στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των κατοίκων του δήμου.

Ιδιωτικοποιήσεις

“Καμία ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών όπως η καθαριότητα, η ύδρευση, οι κοινωνικές δομές”, ήταν η απάντηση της κ. Καραλαριώτου στο ερώτημα περί ιδιωτικοποιήσεων. Μάλιστα επεσήμανε ότι με σύγχρονες μεθόδους θα έλθει σύντομα η ελάφρυνση των πολιτών.

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα διαφάνειας των οικονομικών του δήμου ξεκαθαρίζοντας ότι οι δημότες θα είναι πλήρως ενημερωμένοι για το τί γίνεται στο δήμο Λαρισαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ