ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΔέματα με τρόφιμα διανεμήθηκαν σε 200 άπορες οικογένειες της περιοχής, με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα που διανύουμε, κατόπιν πρωτοβουλίας της αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου και με τη συμβολή των κυριών που απαρτίζουν την  Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Οι τοπικές επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα της Επιτροπής, συνδράμοντας το φιλάνθρωπο της έργο, προσφέροντας τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε συμπολίτες μας που χρήζουν βοήθειας.

Σε σχετική της δήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, κ. Ρένα Καραλαριώτου επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις κυρίες της Επιτροπής για τη συμβολή τους και βεβαίως τις επιχειρήσεις που,  παρόλη την κρίση που διέρχεται ο επιχειρηματικός κόσμος, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και προσέφεραν τρόφιμα σε 200 οικογένειες της περιοχής μας, για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.»

Η Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας  λειτουργεί υπό τον συντονισμό της κ. Βασιλικής Φώλια και  συμμετέχουν οι κ. Ελένη Κατσαούνη, Βικτωρία Λάππα , Ελένη Κατσαντώνη, Δήμητρα Τουρσουνίδου, Μάγδα Βουκαλίδου και Ελένη Αστάρα.

Οι επιχειρήσεις που προσέφεραν είδη για το έργο της Επιτροπής είναι οι εξής: «Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος», «Αντιπροσωπείες Τροφίμων – Κωνσταντίνος Λαμπρούλης Α.Ε.», «Μακαρόνια Μέλισσα – Κίκιζας Α.Ε.», «Intercomm Foods Α.Ε.», «Χώτος Α.Ε.», Συντεχνία Αρτοποιών Λάρισας, «Βιομάρ Α.Ε.» και «ΕΛΒΑΚ Α.Ε.» τους οποίους η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ευχαριστεί θερμά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ