ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ TAEKWONDO Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση θα συμμετέχει ο αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Taekwondo Τυρνάβου Κωνσταντίνος Γκόλτσιος  με την Εθνική ομάδα, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν από 1-5 Μαΐου 2014.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο το οποίο θα του δώσει πολύτιμους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη έτσι ώστε να μπορεί να διεκδικήσει την Ολυμπιακή πρόκριση, μέσα από τα διεθνή μίτινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο έμπειρος αθλητής και αρχηγός της Ελληνικής αποστολής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κοντά στον προπονητή του Χρήστο Ντιντό και τις οδηγίες της κ. Σωτηρίας Μπάρδα η οποία είναι Διεθνής διαιτητής και θα διεκδικήσει όπως αυτός ξέρει τόσα χρόνια την κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ανακηρυχτεί πρωταθλητής Ευρώπης στους Εφήβους 2003 και στους Άντρες το 2008 και κατέκτησε 2 πέμπτες θέσεις στο Πανευρωπαϊκό 2010 και 2012 και 2 πέμπτες θέσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2011 και 2013.

gkolts2 (Αντιγραφή)Το Δ.Σ. και ο προπονητής του Συλλόγου του εύχονται καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό και ευχαριστούν του χορηγούς ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ κ. Ιωάννη Σταμάτη ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ κ. Δημήτριο Κοκκαλάρα και ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ κ. Δημήτριο Κάγια που συμπαραστέκονται οικονομικά και ηθικά σ’ αυτή την προσπάθεια του αθλητή.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ