Θ. ΚΑΦΦΕΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗ “ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ”

kaffes (Αντιγραφή)Η μεθοδικότητα, η τεκμηριωμένη άποψη, οι ουσιαστικές παρεμβάσεις και η σοβαρότητα είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τον Θ. Καφφέ τα 3,5 χρόνια παρουσίας του στο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας, με την παράταξη “Λαρισαίων Πόλις”. Σήμερα ως υποψήφιος στο συνδυασμό της “Συμπαράταξης Λαρισαίων” ο γνωστός π. καθηγητής των ΤΕΙ δίνει επιπρόσθετο κύρος στην παράταξη του Απ. Καλογιάννη.

Ο Θεόδωρος είναι Οικονομολόγος – π. Καθηγητής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου με την παράταξη « Λαρισαίων Πόλις» από το 2010 έως σήμερα.

Γεννήθηκε στη Βερδικούσια το 1955. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Σπουδές:

Αποφοίτησε το 1973 από το 1ο Γυμνάσιο Αρένων Λάρισας. Είναι πτυχιούχος α)Τμήμα Λογιστικής Τ.Ε.Ι. Λάρισας, β) Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Εμπειρία- Δραστηριότητες.

Εργάστηκε για 30 χρόνια, ως Καθηγητής Εφαρμογών στο τμήμα Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και στο τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας.

Ηταν για 9 χρόνια υπεύθυνος λογιστικής και οικονομικής διαχείρισης της Επιτροπής Ερευνών του Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Παράλληλα έχει εργαστεί για πάνω από τριάντα χρόνια ως Λογιστής – Φοροτεχνικός

Διετέλεσε Προϊστάμενος του Τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου (1992-1994).

Επίσης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Συλλόγου Βερδικουσιωτών Ν. Λάρισας (1994-1996).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ