ΤΟ ΓΝΛ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΠ.  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πρέπει να υπερασπιστούμε τη Δημόσια Υγεία υποστήριξε ο υποψήφιος δήμαρχος

???????????????????????????????Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισα, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος  και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» Απόστολος Καλογιάνννης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε συνάντηση με τον υποδιοικητή του ΓΝΛ κ. Θεόδωρος Κουτσιανάς και το διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Απόστολο Κομνό.

Ο κ. Καλογιάννης, που συνοδεύονταν από στελέχη και υποψηφίους του συνδυασμού του, επεσήμανε πως είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε η στήριξη της Δημόσιας Υγείας. Επεσήμανε ότι οι κυβερνητικές επιλογές, που ευθύνονται για τη συρρίκνωση των δημόσιων δαπανών στην υγεία, αποτυπώνονται και στην κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Παράλληλα, μίλησε με θερμά λόγια για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το μειωμένο, προσωπικό του ΓΝΛ, προκειμένου να ανταποκριθεί στην υψηλή αποστολή του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, επεσήμανε ότι σε περίπτωση νίκης στις εκλογές, θα πρέπει να αναπτυχθεί, μαζί με τους πολίτες, ένα κίνημα προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Στη συνέχεια ο κ. Καλογιάννης επισκέφθηκε κλινικές του ΓΝΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ