ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

afisa new2Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαΐου οργανώνεται διήμερο αντιφασιστικών δράσεων στη Λάρισα με σύνθημα «ANTIFAντάσου ένα κόσμο διαφορετικό, με πλατείες γεμάτες μουσική και γειτονιές γεμάτες δράση» από την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας.

Την Παρασκευή 9/5 στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τοπικά και μαθητικά συγκροτήματα στην πλατεία Ταχυδρομείου, με συμμετοχή των: WastedDays (punknroll), StringRolls (indy/alternative rock), TheLawbreakers (rock/metal) και ThePeople (εντεχνο rock/ελληνικό). Παράλληλα, από τις 18.30 στο χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις φωτογραφίας και σκίτσων καθώς και βιβλιοπωλείο.

Το Σάββατο 10/5 θα γίνει ποδηλατοπορεία στις γειτονιές της πόλης, με σημείο έναρξης την Κεντρική πλατεία στις 12.00. Παίρνουμε τα ποδήλατα μας και γυρνάμε τις γειτονιές πέρα από το κέντρο της πόλης, εκεί που σπάνια ακούγονται συνθήματα, για να διαδώσουμε τα μηνύματα της ισότητας, της αλληλεγγύης και της ελευθερίας και να φωνάξουμε για μια πόλη καθαρή από ρατσιστές και φασίστες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ