Η ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

υποψΟ περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» κ. Κώστας Αγοραστός την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στις 10:30 το πρωί επισκέφθηκε το Λιβάδι και κατόπιν τη Δολίχη και το Μ. Ελευθεροχώρι και στις 12:30 την Κρανιά Ελασσόνας. Το απόγευμα στις 19:15 θα επισκεφθεί τη Φαλάνη, στις 19:45 τον Αμπελώνα και στις 20:30 τον Τύρναβο όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία.

Το πρόγραμμα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, της Λαϊκής Συσπείρωσης , Τάσου Τσιαπλέ έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Μάης

Στις 11 π.μ, μίλησε στο Μελισοχώρι και στις 12 στη Γαλήνη

Στις 7.30 μ.μ θα μιλήσει στην Καλλιθέα και στις 8.30 μ.μ,. στην Ολυμπιάδα

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 Μάη

Θα μιλήσει το βράδυ στους Λαχανόκηπους

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κ. Ευ. Λιακούλη συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Θεσσαλών Συμπολιτείας»  επισκέφθηκαν 11.30 π.μ. την Βερδικούσια. Το απόγευμα θα επισκεφθούν τη Ροδιά (7μμ), τα Δελέρια (7.30μμ), το Αργυροπούλι (8.15μμ) και τέλος την Τσαριτσάνη (9μμ).

Στην τοπική κοινότητα Ραχούλας βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Νέα Λάρισα», Ντίνος Διαμάντος. Νωρίτερα, ο κ.Διαμάντος παρακολούθησε τη λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου.

Στις 12 το μεσημέρι, περίπου, ο Ντίνος Διαμάντος πραγματοποίησε περιοδεία στις συνοικίες της Νεάπολης -επισκέφθηκε και τις εργατικές κατοικίες- και του Λιβαδακίου.

Το απόγευμα, στις 6.30, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων θα επισκεφθεί το Κουλούρι και την Αμφιθέα, ενώ λίγο αργότερα, στις 7.15 θα επισκεφθεί τις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ο Ντίνος Διαμάντος θα μιλήσει στη Γιάννουλη (στο Green Park).

Η επικεφαλής του συνδυασμού “Λάρισα Νέα Αρχή” κ. Ρένα Καραλαριώτου επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 11/5 τη συνοικία της Νεράιδας, ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα επισκεφθεί το Κουλούρι όπου θα μιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ