Β. ΒΑΡΝΑΣ: ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΌΛΥΜΠΟ

BARN1 (Αντιγραφή)Την Καλλιθέα και τα Καλύβια επισκέφθηκε ο Βασίλης Βαρνάς. Στην Καλλιθέα ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας έγινε αποδέκτης σωρείας διαμαρτυριών με αίτημα την επαναλειτουργία της πίστας μότο κρος. Ενδελεχής κουβέντα έγινε για το θέμα της αξιοποίησης του μεγαλύτερου συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής, του Ολύμπου, με τον κ. Βαρνά να πετάει το γάντι στις προηγούμενες δημοτικές αρχές,

σημειώνοντας πως «τα τελευταία χρόνια οι πολίτες χόρτασαν από γενικόλογα και ευχολόγια για την ανάπτυξη του Ολύμπου. Εμείς βάζουμε το ζήτημα στη ρεαλιστική του διάσταση και ως νέα δημοτική αρχή, εγκαινιάζουμε έναν ειλικρινή, ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο ώστε μέσα από στρογγυλά τραπέζια να προκύψει μία ομόθυμη πρόταση ανάπτυξης.».

Στα υπόλοιπα αιτήματα των κατοίκων της Καλλιθέας, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα πορεία» δεσμεύτηκε για «τουλάχιστον πρωτοβάθμια αποχέτευση, ενταγμένη σε αναπτυξιακό πρόγραμμα», αλλά και αναβάθμιση των σφαγείων της περιοχής, με παράλληλη εξυγίανσή τους.

ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Βασίλης Βαρνάς και στα Καλύβια, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Οι κάποιοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση κατεδάφισης του «Καταφυγίου Χρηστάκη», ζητώντας από τον υποψήφιο δήμαρχο την άμεση παρέμβασή του, ενώ επίσης τόνισαν πως είναι επιτακτική ανάγκη η επαναλειτουργία της λέσχης αεροπτεριστών που αποτελούσε πόλο έλξης επισκεπτών. Ο κ. Βαρνάς υποσχέθηκε πως θα ικανοποιήσει το συγκεκριμένο αίτημα, το οποίο όπως είπε «θέλει περισσότερο μεράκι και πολιτική βούληση, παρά χρήματα».

Τέθηκε επίσης το ζήτημα της αξιοποίησης  των κατασκηνώσεων του Κοκκινοπηλού, αλλά και θέματα καθημερινότητας για τα οποία ο κ. Βαρνάς επανέλαβε ότι «πρέπει ως νέα δημοτική αρχή να εστιάσουμε σ’ αυτά, αφού ο πολίτης πρώτα θέλει τα αυτονόητα και μετά τα υπόλοιπα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ