ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ ΤΗΣ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

???????????????????????????????Την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου όπου συζήτησε τα θέματα υγείας στην περιοχή της Λάρισας με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Λάζαρο Μακρή και τον υποδιοικητή, κ. Γρηγόρη Δασταυρίδη, αλλά και με τον Διοικητή των δύο διασυνδεόμενων νοσοκομείων Λάρισας, κ. Αθανάσιο Μητσιό.

Η κ. Καραλαριώτου σημείωσε ότι «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεργαστήκαμε άψογα με τις διοικήσεις της 5ης ΥΠΕ και του ΠΓΝΛ και πετύχαμε την προμήθεια απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών υγείας των πολιτών της περιοχής. Βασική προτεραιότητά μας είναι ότι όλοι οι συμπολίτες μας πρέπει να έχουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και των ανασφάλιστων πολιτών. Πάγια θέση του συνδυασμού μας «Λάρισα Νέα Αρχή» είναι ότι το αγαθό της υγείας πρέπει να έχει δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα για όλους τους πολίτες. Προς αυτή την κατεύθυνση ως νέα Δημοτική Αρχή θα συνεργαστούμε στενά με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και του ΠΓΝΛ».

 

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

???????????????????????????????«Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας επιτελούν σημαντικό και αξιοθαύμαστο έργο, υπό αντίξοες συνθήκες και η νέα Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός στην αποστολή τους και στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν τα στελέχη της Αστυνομίας, με στόχο την ασφάλεια των συμπολιτών μας.» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθ. Νταβούρα ο οποίος τόνισε την εξαιρετική συνεργασία με την κ. Καραλαριώτου από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη, ενώ συζητήθηκε το ζήτημα της στενής συνεργασίας που θα υπάρξει μεταξύ της αστυνομίας και της νέας δημοτικής Αρχής για την επιβολή της τάξης στους πεζοδρόμους και την ασφάλεια των συνοικιών, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και την ένταξή της στης ΕΛ.ΑΣ. Επιπλέον, η κ. Καραλαριώτου συναντήθηκε με την ηγεσία της Αστυνομίας, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Γ. Σουγλιέρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας Ταξίαρχο Π. Τζοβάρα, τον Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών, Αστυνόμο Α κ. Χρ. Καλούσιο και τον Διοικητη της Τροχαίας, Αστυνόμο Β, Σερ. Καφετζή, Η κ. Καραλαριώτου συνοδευόταν από τους υποψήφιους του Συνδυασμού της κ.κ Στέφανο Παπαγγελή και Βασίλη Καρατάσιο.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

???????????????????????????????Διαδοχικές επισκέψεις στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα – Νέα Αρχή», κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τα μέλη των ενώσεων ευχαρίστησαν την κ. Καραλαριώτου για τη στήριξη και τη συνεργασία που είχαν από η θέση της ως Αντιπεριφερειάρχη.

Η υποψήφια δήμαρχος σημείωσε: «Στάθηκα δίπλα στο δίκαιο αγώνα των αποστράτων αξιωματικών για τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η σημασία και ο ρόλος της 1ης Στρατιάς, αλλά και της Αεροπορία στην τοπική οικονομία της Λάρισας. «Ως νέα Δημοτική Αρχή θα έχουμε στενή συνεργασία προς όφελος της πόλης. Αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην ασφάλεια της πατρίδας μας, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των εν αποστρατεία αξιωματικών για την επίλυση των ζητημάτων που τους αφορούν.»  σημείωσε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ