ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ 492 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣΟλοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα νέων αγροτών στην Π.Ε. Λάρισας. Βάσει τωνστοιχείων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) υποβλήθηκαν 492 φάκελοι από ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στο μέτρο.

Τώρα θα ακολουθήσει η 1η αξιολόγηση από γεωπόνους της ΔΑΟΚ Π.Ε. Λάρισας μέχρι 17-6-2014.

Στη συνέχεια θα υπάρξει 2η αξιολόγηση από γεωτεχνικούς της Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας έως 11-7-2014.

Αμέσως μετά θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα κατά σειρά βαθμολογίας στις κατηγορίες: Εν δυνάμει δικαιούχοι, Επιλαχόντες και Απορριπτόμενοι και θα δοθεί χρόνος 20 ημερών για ενστάσεις.

Η ΔΑΟΚ Π.Ε. Λάρισας επισημαίνει ότι κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (αγρότες, σύμβουλοι αγροτών, ΓΕΩΤΕΕ, κ.α.) για την διεκπεραίωση   και εφαρμογή του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο 2.7 2ος όροφος της Δ/νσης   Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Π.Ε. Λάρισας στο τηλέφωνο 2413 511 134, με υπεύθυνο γεωπόνο τον κ.  Πίχλιβα Δημήτριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ