ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟ ΚΥΠΡΟΥ

T2O«Χθες το απόγευμα πήγαινε για περπάτημα και αστειευτήκαμε μεταξύ μας. Ήταν γενικά εύθυμος». Αυτά δήλωσε γείτονας του 41χρονου που σκότωσε την 9χρονη κόρη του, την εν διαστάσει σύζυγό του, τραυμάτισε σοβαρά τον 14χρονο γιο του και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες γειτόνων που είδαν το φρικαλέο περιστατικό, αλλά και γνωστών του εν διαστάσει ζευγαριού, η άτυχη νηπιαγωγός είχε συνεννοηθεί με τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών, να πάει τα παιδιά τους στο σπίτι της πρώην πεθεράς της προκειμένου να τα δει ο πατέρας.

Μεταξύ των δύο υπήρχε ένταση για διάφορα οικογενειακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και η κηδεμονία των παιδιών.

Ο 41χρονος περίμενε έξω από το σπίτι της μητέρας του τα δύο του παιδιά και την πρώην σύζυγο του. Μόλις αυτοί κατέφθασαν ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας, αφού λογομάχησε με την μητέρα των παιδιών, σήκωσε το στρατιωτικό όπλο τύπου G3 και πυροβόλησε προς το μέρος της πρώην συζύγου του η οποία έπεσε νεκρή μέσα στο αμάξι της.

Τα δύο του παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν από τα πυρά του πατέρα τους, ο οποίος ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης.

Με στοχευμένη βολή ο 41χρονος σκότωσε το 9χρονο κοριτσάκι του και αμέσως έστεψε το όπλο προς τον 14χρονο γιο του τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά και τον ακινητοποίησε.

Ο πατέρας πήγε πάνω από τον 14χρονο ο οποίος μέσα στο λουτρό αίματος έβλεπε αμίλητος τον πατέρα του.

Εκείνη τη στιγμή ο 41χρονος στάθηκε σε στάση προσοχής, έβαλε το όπλο κάτω από το πιγούνι του και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σε κατάσταση σοκ και σοβαρά τραυματισμένος ο 14χρονος έκλαιγε και επαναλάμβανε πως «έμεινε μόνος του».

Μετά τον αυτοπυροβολησμό του 41χρονου, γείτονες οι οποίοι είδαν κρυμμένοι το τρομαχτικό συμβάν όντας ανήμποροι να δράσουν, έσπευσαν αμέσως στον δρόμο για να βοηθήσουν τον 14χρονο.

Ακολούθως έφτασαν στην περιοχή ασθενοφόρα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μέχρι αυτή την ώρα η κατάσταση του νεαρού που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας κρίνεται σοβαρή.

Η αστυνομία από την πλευρά της διενεργεί έρευνες ανακρίνοντας γείτονες, συγγενείς και γενικότερα γνωστούς του 41χρονου και της άτυχης νηπιαγωγού, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του φονικού.

newsit.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ