ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Τ.Σ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην πρώτη συνάντηση με τους νέους προέδρους των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Κιλελέρ είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, παρουσία και των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων.

Αρχικά ο κ. Νασιακόπολουλος διαβεβαίωσε τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων ότι θα έχει με όλους διαρκή συνεργασία έτσι ώστε, τόσο αυτός όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι που θα οριστούν, να έχουν πλήρη εικόνα των θεμάτων που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους προέδρους ότι το σχέδιο του νέου προϋπολογισμού του Δήμου Κιλελέρ θα κατατεθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 και γιαυτό ξεκίνησε ήδη η συνεργασία της νεοεκλεγείσας δημοτικής αρχής με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε αυτό το πλαίσιο ο κ. Νασιακόπουλος ζήτησε από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων να καταγράψουν, μέχρι της 15 Ιουλίου, τα άμεσα προβλήματα που απασχολούν τις κοινότητες τους για να μπορέσει η νέα δημοτική αρχή να τα αντιμετωπίσει με την έναρξη της θητείας της. Επίσης ζήτησε από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων να καταγράψουν όσα έργα θεωρούν σημαντικά και τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν σε ορίζοντα πενταετίας.

Ο κ. Νασιακόπουλος κλείνοντας την εισήγησή του ενημέρωσε τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων ότι θα συσταθεί άμεσα άτυπη επιτροπή από νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι σε συνεργασία με την τεχνική και την οικονομική υπηρεσία του δήμου θα αξιολογήσουν και θα κοστολογήσουν, μέχρις τις 15 Αυγούστου, τα έργα που αυτοί θα προτείνουν.

Μετά το τέλος της εισήγησής του ο κ. Νασιακόπουλος   συζήτησε  με τους νεοεκλεγέντες προέδρους των τοπικών συμβουλίων για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, διαβεβαιώνοντας τους ότι η νέα δημοτική αρχή θα αναδείξει και να αναβαθμίσει το ρόλο των τοπικών συμβουλίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ