ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ PASCHALIS ART HOUSE

tatariotisΤο Paschalis art house – café house στην Μακρινίτσα ξεκινάει τις καλοκαιρινές καλλιτεχνικές παρουσιάσεις την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 με την έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ταταριώτη. Μια ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής με θέμα το θρυλικό 2CV της Citroen.

Συνδιοργανωτές της έκθεσης και της παρουσίασης του καταλόγου του Γιώργου Ταταριώτη είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου. Επίσης υποστηρίζουν την έκθεση και συμμετέχουν η Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV – Club Hellas, η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου και οι Red Wine Band.
Ο Γιώργος Ταταριώτης είναι ένας ταλαντούχος ζωγράφος και παρουσιάζει την δουλεία του μόνο όταν έχει μια ολοκληρωμένη σειρά έργων.

Η ζωγραφική του είναι φορτισμένη με συναισθήματα και μνήμες της πορείας του, με ανθρώπους και τα φετίχ τους. Σε αυτή την έκθεση ο ζωγράφος παρουσιάζει τα δικά του φετίχ. Οι συνθέσεις των 2CV είναι ιδέα και προσπάθεια αρκετών χρόνων. Θα παρουσιαστεί επίσης η έκδοση καταλόγου με τα έργα της έκθεσης.
Ο ονειρικός ρεαλισμός είναι κυρίαρχο στοιχείο στην δουλειά του Γιώργου Ταταριώτη. Φίλος του Γάλλου ζωγράφου Paul Acciari και του ζωγράφου Πασχάλη Αγγελίδη εδώ και τριάντα χρόνια , έχουν συνυπάρξει τα έργα τους σε ομαδικές εκθέσεις και η τεχνική ματιέρα των τριών φίλων καλλιτεχνών έχει πολλές συγγένειες και ιδιαίτερης προσωπικής νατουραλιστικής απόδοσης.

Δώδεκα έργα – δώδεκα μήνες όπου στις συνθέσεις κυριαρχούν το θρυλικό 2CVκαι η γυναικεία φιγούρα. Ο Γιώργος Ταταριώτης ξεκινάει την δεύτερη περίοδο εικαστικών παρουσιάσεων στο Paschalis art house – café house Μακρινίτσας.
Τον Αύγουστο θα παρουσιαστεί η δουλειά της Κινέζας art designer Chen Leiying που έρχεται από την Σανγκάη , την έδρα εργασίας της.

Τον Σεπτέμβριο έκθεση φωτογραφίας του σκηνογράφου Κώστα Παππά με επιρροές από τις κινηματογραφικές δουλείες σε Η.Π.Α. – Κίνα – Ευρώπη των τριών τελευταίων χρόνων και από τηλεοπτικές του δουλείες όπως από την σειρά «Δέκα» έργο του Μ. Καραγάτση. Τον Οκτώβριο θα κυριαρχήσει η γλυπτική στον υπαίθριο χώρο του Paschalis art house.

Η έκθεση του Γιώργου Ταταριώτη θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου από τις 8 το βράδυ στο Paschalis art house – café house στην Μακρινίτσα ( όπισθεν Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας)
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως 30 Ιουλίου 2014.
Ώρες λειτουργίας :
Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη από τις 03:00 μ.μ. και μετά
Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή από τις 11:00 π.μ. και μετά
Τρίτη κλειστά
Τηλ. Επικ 2428090054, 6933411998 Αγγελίδης Δημήτρης
www.paschalishouse.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ