«ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ»

Κάποιος από αυτούς που συμμετείχε στα πάρτι είναι και σήμερα υπουργός

yuiΤο πρώην μέλος του Συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας, Anthony Gilberthorpe, λέει ότι …προμήθευε ανήλικα αγόρια σε κορυφαίους πολιτικούς για πάρτι με σεξ και ναρκωτικά.

Επίσης ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει τη Μάργκαρετ Θάτσερ πριν από 25 χρόνια για το τι συνέβαινε με κορυφαία στελέχη του Συντηρητικού κόμματος.

Οι καταγγελίες του ότι στελέχη της κυβέρνησης Θάτσερ είχαν σεξουαλικές σχέσεις με αγόρια έγιναν όταν ο Ντέιβιντ Κάμερον ξεκίνησε κυβερνητική έρευνα εξαιτίας ισχυρισμών για συγκάλυψη.

Ο Anthony, 52 ετών, είπε: “Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω. Πιστεύω ότι είμαι βασικός μάρτυρας. ”

Σύμφωνα με τον Gilberthorpe κατά τη διάρκεια συνεδρίου των Συντηρητικών, του είχε ζητηθεί να βρει ανήλικα αγόρια για ιδιωτικά πάρτι με σεξ σε συνέδρια που είχαν γίνει στο Blackpool και το Brighton το 1980. Τα αγόρια, ακόμα και 15 ετών, έπιναν αλκοόλ και έπαιρναν κοκαΐνη πριν κάνουν σεξ με ισχυρούς πολιτικούς.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι ένα άτομο που τότε συμμετείχε στα πάρτι είναι και σήμερα υπουργός.

Μεταξύ αυτών που παρευρίσκονταν στα πάρτι ήταν οι Keith Joseph, Rhodes Boyson, Dr Alistair Smith και Michael Havers.

Σήμερα, περισσότερο από τρεις δεκαετίες αργότερα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι λειτουργούσε υπό τις διαταγές μερικών από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες της κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ως νέος επίδοξος πολιτικός, ο Gilberthorpe παραδέχεται ότι τότε ένιωθε δέος απέναντι σε αυτούς τους άνδρες, αλλά τώρα λέει: “Με χειραγωγούσαν και με έκαναν να εκτελώ τις διαταγές τους.

»Ήμουν μόλις 17 ετών όταν για πρώτη φορά πήγα σε συνέδριο στο Brighton το 1978 και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι βρισκόμουν στο ίδιο μέρος με όλους αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους και ότι έδειχναν τόσο έντονο ενδιαφέρον για εμένα. Θα έκανα τα πάντα για αυτούς, επειδή ήθελα απελπισμένα να πετύχω στην πολιτική.»

Περισσότερα: mirror.co.uk

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ