«ΆΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αποδοκιμάστηκε από τους Σχολικούς Φύλακες ο πρόεδρος της Βουλής

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚάτω από τις αποδοκιμασίες σχολικών φυλάκων και παρουσία αστυνομίας έφτασε σήμερα στη Λάρισα ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προκειμένου να παραστεί σε κομματική εκδήλωση για τα 40χρονα της ΝΔ. Στην κατάμεστη αίθουσα του «Φρουρίου», έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους και στελέχη της τοπικής ΝΔ, ενώ μετά την προβολή σχετικού βίντεο με την ιστορική αναδρομή στην πορεία του κόμματος σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές κ.κ Χαρακόπουλος και Κέλλας.

«Βρισκόμαστε εδώ ως μέλη μιας οικογένειας που προσφέρει στον τόπο 40 χρόνια τώρα. Δεν αρνούμαι τα λάθη της παράταξης, αλλά δεν κάναμε “εγκλήματα” κατά  της χώρας όπως άλλοι», τόνισε στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ο οποίος εξήρε το έργο και τοπικών  στελεχών κάνοντας ιδιαίτερη  αναφορά στο πρόσωπο του Γιώργου Σουφλιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ κ. Μειμαράκης  αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι οδεύουμε σε έξοδο από την κρίση, ενώ χαρακτηρίζοντας «πολιτικό κορμό» για ένα καλύτερο αύριο τη ΝΔ, αναφέρθηκε  και στην  ευθύνη των πολιτών προκειμένου «… να οδηγηθούν στις κάλπες με θετική σκέψη και όχι με τιμωρητική διάθεση».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ