ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ Μ. ΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

ekuesh1Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. θα εγκαινιαστεί η έκθεση με έργα ζωγραφικής της Μαρίας Λιτσοπούλου στην ισόγεια αίθουσα του κεντρικού κτιρίου του Μύλου, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων. Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, τις εξής μέρες και ώρες: Δευτέρα 10.00 – 13.00, Τρίτη-Παρασκευή 10.00 – 13.00 & 18.00 – 21.00, Σάββατο 12.00-14.00 & 18.00- 20.00.
Η Μαρία Λιτσοπούλου γεννήθηκε στα Γιάννενα, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική και χαρακτική στην «Accademia di Belle Arti Pietro Vannucci» στη Περούτζια της Ιταλίας και σκηνογραφία και ενδυματολογία στη Ρώμη. Επίσης διδάχθηκε κόσμημα στα Γιάννενα με δάσκαλο τον Γιάννη Καρυοφύλλη. Πραγματοποίησε πολλές ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και σκηνογραφίας.

Η ίδια λέει “Πιστεύω ότι η δημιουργία είναι ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι αναζήτησης και πάνω απ” όλα είναι εσωτερική ανάγκη, που σκοπό έχει να απαλύνει την ψυχή μας από την άθλια πραγματικότητα που μας αποσπά και μας υποβιβάζει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ