ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη Λάρισα, στο πλαίσιο της πρώτης προσυνεδριακής διαδικασίας για τις δυνάμεις του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, βρέθηκαν  σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης.

Μέχρι το Γενάρη θα έχουμε συμφωνήσει στο που πάμε, ανοίγοντας  ένα «παιχνίδι» με καλή θέληση και πλήρη συνείδηση των επιταγών της κοινωνίας, υποστήριξε μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Ν.Σαλαγιάννης, ο οποίος υπογράμμισε πως «… η διαφωνία στο ΠΑΣΟΚ αποτελούσε πάντα και τη δύναμή του».

Ιδιαίτερα αιχμηρός ο διευθυντής του κινήματος αναφέρθηκε στα εσωκομματικά και τους δυσαρεστημένους  κάνοντας λόγο για καιροσκοπισμό, ραγιαδισμό και γενιτσαρισμό!

«Δεν συνομιλούμε με τους απέναντι που πετροβολούν το κίνημα που τους ανέδειξε», δήλωσε με νόημα ενώ σχολιάζοντας τη στάση Παπανδρέου  ξεκαθάρισε πως «… ποτέ δεν πίστεψα ότι το ΠΑΣΟΚ θα διασπασθεί».

Κλείνοντας  υπογράμμισε πως οι πρόωρες εκλογές είναι κακό για τη χώρα, τονίζοντας πως ένας θεσμός ενότητας όπως είναι αυτός του Προέδρου της Δημοκρατίας απαιτεί κλίμα συναίνεσης.

Για σύμπνοια και διάθεση ώστε να καμφθούν οι όποιες δυσκολίες μίλησε και η Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία δεν δίστασε να υποστηρίξει πως «… αν δεν τα βρούμε οφείλει να πάρει τη σκυτάλη η νέα γενιά».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπαντώντας τέλος σε ερώτηση για τις κλήσεις δημάρχων στην Εισαγγελία  υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για διώξεις αφού από του δημοτικούς άρχοντες  περιμένουν να διευκολύνουν  τους ελέγχους.

«Δεν υπάρχει κανένα κυνήγι μαγισσών  και πιστεύω πως με καλή θέληση και συνεργασία θα παρακάμψουμε τα εμπόδια» τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η κοινωνία γύρισε και σήμερα την πλάτη στην προσπάθεια αλλαγής προσώπου του ΠΑΣΟΚ, αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν στη διαδικασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ