ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ

ΕΡΑΜια πρώτη νίκη πέτυχαν πριν λίγα λεπτά οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Βόλου, οι οποίοι απευθυνόμενοι στις Βολιώτισσες και στους Βολιώτες, κατάφεραν να κινητοποιήσουν τον κόσμο, ο οποίος συγκεντρώθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού, με αποτέλεσμα, όταν πριν λίγη ώρα κατέφθασε ο εργολάβος για την διακοπή του ρεύματος, μπροστά στους συγκεντρωμένους να αποχωρήσει.

Νωρίτερα:

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των εργαζομένων της ΕΡΑ Βόλου αλλά και της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, Βολιώτισσες και Βολιώτες, συγκεντρώνονται εδώ και λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις τις ΕΡΑ Βόλου, στην παραλία του Βόλου.

Το κάλεσμα των εργαζομένων είχε ως εξής: 

“Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έφθασαν στο σταθμό μας, η εθελόδουλη συγκυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου – Φορτσάκη, υπερασπιστές ξένων συμφερόντων, θα επιχειρήσει να κλείσει την ΕΡΑ Βόλου.

Θα επιχειρήσει με τα γνωστά της δόλια μέσα, να φιμώσει την δική σας φωνή, τον Σταθμό της Θεσσαλίας, ο οποίος επί 66 συναπτά έτη εκπέμπει ανελλιπώς. ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν θα επιτρέψουμε την διακοπή, το μαύρο.

Όλοι μαζί, όπως είστε 18 μήνες τώρα, εδώ στο πλευρό μας, δίνουμε δυναμικό παρών αύριο 4 Δεκεμβρίου του 2014, (σε εξέλιξη τα Δεκεμβριανά…) στις 9 το πρωί, στη δική ΜΑΣ παράγκα της ενημέρωσης, του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας. Αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση, με την σημαία της Ελεύθερης Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Βόλου”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ