Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΈνταση, διαφωνίες αλλά και… αποχωρήσεις στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας με μοναδικό θέμα συζήτησης τον προϋπολογισμό. Αιτία η παρέμβαση μελών της κατάληψης Κατσίγρα για την έκδοση ψηφίσματος που αφορούσε στην υπόθεση του κρατούμενου απεργού πείνας Ν. Ρωμανού.

Τα… διαδικαστικά τραβούσαν εκνευρίζοντας δημοτικούς συμβούλους και λοιπούς παρευρισκόμενους  για να δοθεί τελικά η λύση με τη μορφή έκτακτης συνεδρίασης.

Λίγο πριν την ψηφοφορία ωστόσο η έκπληξη ήρθε από την παράταξη του απόντος πρώην δημάρχου Κ. Τζανακούλη η οποία αποχώρησε χωρίς αιτιολογία από την αίθουσα για να επιστρέψει έξαλλος  σχεδόν αμέσως  ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Καλαμπαλίκης κάνοντας λόγο για επεισόδιο έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων!

«Θα φάμε και ξύλο σε λίγο», ήταν η αντίδρασή του απευθυνόμενος στο δήμαρχο Λαρισαίων Απ.  Καλογιάννη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, αφού οι παρατάξεις Καραλαριώτου, Νασιώκα και Διαμάντου δήλωσαν «παρών».

Όσο για την… πολύπαθη συζήτηση του προϋπολογισμού, μετά από μικρή διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ξεκίνησε με 90λεπτη καθυστέρηση!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ