ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΕΝΠΟΈξι προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής θα διαθέσουν πέντε παραγωγοί με τη συνεργασία των εθελοντών “Ενεργών Πολιτών Λάρισας” στην τελευταία διάθεση προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” για το 2014. Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί έγγραφες δηλώσεις παραγωγών για την ποιότητα των προϊόντων που θα διαθέσουν.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φετινής εσοδείας περιοχής Βόρειας Μεσσηνίας από ελαιόδεντρα ποικιλίας Κορωνέικης σε διάφανη πλαστική συσκευασία πέντε λίτρων στην τιμή των 15,50€ (3,10€, το λίτρο).
Κρεμμύδια ξερά φετινής εσοδείας περιοχής Βαμβακούς Φαρσάλων, από την παραγωγό Πηγή Αραμπατζή σε συσκευασία 10 κιλών στην τιμή των 2,50€ ανά συσκευασία(0,25€, το κιλό).
Φασόλια “NORTHERN” για σούπα της παραγωγού Ελένης Σοφάκη σε συσκευασία των 2,180 κιλών συνολικής αξίας 5€ (2,30€, το κιλό).
Φάβα από Λαθούρι της παραγωγού Ευαγγελίας Θεοδωροπούλου από το Δασόλοφο Φαρσάλων σε συσκευασία 2 κιλών στην τιμή των 4,00 € (2,00€, το κιλό).
Λιαστή Ντομάτα της παραγωγού Ευαγγελίας Θεοδωροπούλου σε γυάλινη συσκευασία 400gr. (καθαρό βάρος), στην τιμή των 4,00 €. (10€ το κιλό).
Φιστίκια «αράπικα» περιοχής Φαρσάλων του παραγωγού Βασίλειου Βούλγαρη, ψημένα σε πλαστική συσκευασία κενής αέρα (vacuum) 1 κιλού, με τελική τιμή 4,50€ ανά συσκευασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ