ΤΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΠΑΡΑΛΉΡΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ

ΒΟΥΛΤΕΨΗΠολλά ήταν αυτά που άκουσαν σήμερα το πρωί τα αφτιά μας από την παραληρούσα κυβερνητική εκπρόσωπο κ. Σοφία Βούλτεψη η οποία στην αγωνιώδη προσπάθεια, που αποτελεί και κυβερνητικό σχέδιο, για την τρομοκράτηση λαού και βουλευτών, επανέφερε τα περί χρεωκοπίας και άδειων τραπεζών που είχε πει πριν από λίγο καιρό ο λαλίστατος Αδωνις Γεωργιάδης και όλες τις αηδίες που ακούμε τις τελευταίες ημέρες από το στόμα των περισσοτέρων στελεχών της κυβέρνησης.

Τι για πιστωτικό γεγονός δεν μας είπε η κ. Βούλτεψη, τι για ειδικό δικαστήριο εναντίον του Τσίπρα, τι για διάλυση των ενόπλων δυνάμεων και για έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ ώστε να μας επιτεθεί η Τουρκία.

Μέχρι και τους μετανάστες θυμήθηκε για να εκφραστεί με ακροδεξιά φρασεολογία στον κίνδυνο που απειλεί τους Ελληνες να μείνουν χωρίς δουλειά επειδή ο Τσίπρας θα νομιμοποιήσει τους μετανάστες, λες και τα δύο εκατομμύρια άνεργους τα δημιούργησε ο Τσίπρας και όχι η πολιτική της λιτότητας, της ύφεσης και των μνημονίων.

Και δυστυχώς σε αυτό το παραλήρημα η κ. Βούλτεψη δεν είναι μόνη, από τον Μ. Χαρακόπουλο στη Λάρισα που μίλησε για κάθοδο στον Αδη μέχρι τον ίδιο τον πρωθυπουργό τα στελέχη της ΝΔ και η πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσουν ότι αυτοί θέλουν το καλό μας και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας καταστρέψει.

Ευτυχώς όμως που υπά;ρχουν και κάποιοι όπως ο ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης που  πήρε αποστάσεις από πολλά από αυτά που ξεστόμισε η κ. Βούλτεψη αλλά και ογραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης ο οποίος σχολιάζοντας την δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη ότι η χώρα μας θα βρεθεί σε πιστωτικό γεγονός σε περίπτωση εκλογών ανέφερε:

«Ως κα Βούλτεψη μπορεί να λέει ότι θέλει, ως Κυβερνητική Εκπρόσωπος, όμως, η δήλωση αυτή είναι από απρόσεκτη έως επικίνδυνη και καλό θα ήταν το επόμενο διάστημα να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι είναι μία περίοδος σημαντική για τη χώρα και πρέπει σε αυτή την περίοδο όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ