ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ: “ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ…”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη Λάρισα για την παρουσίαση των θέσεων του νεοϊδρυθέντος  κόμματος «Τελεία» αλλά  και του ψηφοδελτίου, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Απόστολος Γκλέτσος.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Απ. Γκλέτσος  υπογράμμισε ότι «…η ψήφος έχει ρίσκο και με την Τελεία καταθέτουμε ένα κύκλο ζωής, ένα κύκλο δουλειάς και ένα βιογραφικό εντιμότητας με στόχο να μειώσουμε το ρίσκο!».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επανέλαβε τη δέσμευσή του να μην κατέβει ποτέ ως υποψήφιος βουλευτής, επέμεινε στους χαρακτηρισμούς του για τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για κοροϊδία  ή ανοησία όσων τάζουν επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, χαρακτηρίζοντας «πριγκιπόπουλο» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν δίστασε να επαναλάβει πως «…  το μη χείρον βέλτιστο  για να μην μείνει ακυβέρνητο το καράβι» είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΙδιαίτερα καυστικός στάθηκε και σε σχόλιο που αφορούσε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για τον οποίο υπογράμμισε πως «… αν ο ίδιος δεν είχε στήσει τον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών τώρα θα ήταν φυλακή».

Ο πρόεδρος της «Τελείας» εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του κόμματός του στις εκλογές υποστηρίζοντας με θέρμη πως «αν πιάσουμε το 3% και μπούμε στη βουλή, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου το οποίο απαρτίζουν οι: Γιάννης Μικερτζής, Θωμάς Γεωργιάδης, Λάμπρος Βογιατζής, Ιωάννα Μέρα και Αντρέας Σαντές.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ