ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

βιβΟ Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Κιλελέρ, η Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας και η Επιτροπή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, παρουσιάζουν το παιδικό βιβλίο «Το αλλιώτικο πάρτι του Νικόλα», από τις εκδόσεις «Μέλει», την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκαιας.

Η παρουσίαση είναι και ένα βιωματικό εργαστήρι διάρκειας 2 ωρών το οποίο απευθύνεται σε γονείς και παιδιά της Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου. Το θέμα του εργαστηρίου είναι η συνοχή της οικογένειας και οι σχέσεις με τα παιδιά σε συνθήκες κρίσης.

Σε μια εποχή που όλα φαίνονται ανέφικτα, ο Νικόλας επινοεί τρόπους για να προτρέψει τους γονείς του να γιορτάσουν τα γενέθλιά του, σε μια περίοδο που τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Οι συγγραφείς (Άννα Φωτού – Γεωργία Καρυστιανού) με το διττό τους ρόλο (γονείς και οικογενειακοί σύμβουλοι – παιδαγωγοί) δημιούργησαν μια παιδική ιστορία, προσιτή και οικεία σε όλα τα παιδιά, παρέχοντας παράλληλα, συμβουλευτικά κείμενα στους γονείς, που χρειάζονται όσο ποτέ νέες πηγές έμπνευσης, ώστε να διαχειριστούν κάθε νέα πρόσκληση για την οικογένεια.

Με αφορμή ένα παιδικό πάρτι, παρουσιάζονται νέοι τρόποι για να ανακαλύψουν την αληθινή ουσία της γιορτής.

Για πληροφορίες σχετικά στα τηλέφωνα: 2410 921197 και 2410 921957.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ