Ο Π. ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Θα γίνει επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στο νομό Λάρισας

ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΗςΤην Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 12:30μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Palace (Παπαναστασίου 19), ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του νομού Λάρισας.

Ο κ. Καρκατσούλης θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και στη συνέχεια θα συζητήσει με τους πολίτες για τις λύσεις που προτείνει το Ποτάμι για τη δημόσια διοίκηση.

Με αφορμή την παρουσία του κ. Καρκατσούλη σε ανακοίνωσή της η οργάνωση Λάρισας του Ποταμιού αναφέρει:

“Tο Ποτάμι είναι το πρώτο και το μόνο κόμμα σ’ αυτές τις εκλογές που έχει αναδείξει τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης ως «βασίλισσα όλων των μεταρρυθμίσεων». Οι προτάσεις μας οδηγούν σε μια νέα δημόσια διοίκηση οικονομική, αποτελεσματική και αποδοτική για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Το Ποτάμι έχει τη βούληση, τη γνώση και τους ανθρώπους να το πετύχει. Ένας από αυτούς είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο για το 2012 ο οποίος θα είναι μαζί μας στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής 18/1 στο Divani Palace.

Στην ανοιχτή  εκδήλωση θα παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Λάρισας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και θα ενημερώσει για την πορεία του προεκλογικού αγώνα του κινήματός μας.  Μαζί θα αναδείξουμε προτάσεις και λύσεις που θα αλλάξουν τα πάντα χωρίς να διαλύσουν την Χώρα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ