ΧΡ.ΚΕΛΛΑΣ: ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ

krania8«Βρίσκομαι σε έναν κατεξοχήν κτηνοτροφικό μέρος. Γνωρίζω από πρώτο χέρι της αγωνίες και τα προβλήματά σας. Και τα γνωρίζω γιατί έδωσα όλες τις μάχες στο πλευρό σας, στο πλευρό των κτηνοτρόφων, με στόχο αφενός να διεκδικήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τη ζωή σας, αφετέρου για να διορθώσουμε αδικίες.

Και σε μεγάλο βαθμό τα πετύχαμε και τα δυο. Είμαι σίγουρος λοιπόν πως ο έλληνας κτηνοτρόφος δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, ούτε θα πετάξει όλες τις θυσίες στον κάλαθο των αχρήστων. Θα στηρίξει τη ΝΔ για μια σίγουρη πορεία εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας». Με τα λόγια αυτά ο Χρήστος Κέλλας, μιλώντας σε πολυπληθές ακροατήριο στην Κρανιά Ελασσόνας, ανέπτυξε τις θέσεις του για το μέλλον της κτηνοτροφίας, ασκώντας παράλληλα δριμύτατη κριτική στα όσα υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

krania6«Έχουν ξεκινήσει έναν προσωπικό πόλεμο διαστρέβλωσης των θέσεων και των απόψεών μας με ένα και μόνο στόχο: να συσκοτίσουν τους πολίτες, να δημιουργήσουν ένα νέφος πάνω από την πραγματικότητα για να καλύψουν έτσι τις θέσεις των συνιστωσών. Τους ρωτώ, επίμονα και διαρκώς: τι θα κάνετε την επομένη των εκλογών για τον έλληνα κτηνοτρόφο; Για τον έλληνα γεωργό; Για τον έλληνα μικροεπιχειρηματία, συνταξιούχο, μικροκαταθέτη, έμπορο; Τι θα ισχύσει για όλους αυτούς; Αυτά που ανακοινώθηκαν στη Θεσσαλονίκη; Μα αυτά που ανακοινώθηκαν στη Θεσσαλονίκη δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν γιατί χρειάζονται επιπλέον 12 δισεκατομμύρια σε ένα πρόγραμμα συνολικό των 38 δισεκατομμυρίων; Από πού θα βρεθούν τα χρήματα; Εκτός και αν δώσουν εντολή στη Ραχήλ Μακρή να τυπώσει χρήμα», σημείωσε με νόημα ο Λαρισαίος πολιτικός.

Καταλήγοντας ο κ. Κέλλας τόνισε πως στόχος είναι να « κτίσουμε μια ελληνική γεωργία που θα στέκεται  στα πόδια της με αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών ενισχύσεων οι οποίες θα παίζουν το ρόλο για τον οποίο χορηγούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της ΚΑΠ, δηλαδή ως δίχτυ ασφάλειας από τη κρίση των αγορών, τους κραδασμούς από συμφωνίες του ΠΟΕ, την προστασία του περιβάλλοντος κλπ. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το σχεδιασμό της νέας ΚΑΠ και του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2015-2020», κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ