ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

01Τη διαβεβαίωση ότι η δημοτική αρχή του Τυρνάβου θα βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου θεαματικών περιστεριών Αμπελώνα, στις προσπάθειες που θα κάνουν για να αναβαθμίσουν την ετήσια συνάντηση που διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς , έδωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, μιλώντας κατά τη διάρκεια του γεύματος που παραχώρησε η διοίκηση του συλλόγου στους συμμετέχοντες στην πανελλήνια εκδήλωση την περασμένη Κυριακή.

Ο κ. Σαρχώσης τόνισε ότι η δημοτική αρχή θέλει να αναδείξει το ουτζίτικο περιστέρι που αποτελεί στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής και είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της.

02Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή τόσο των ντόπιων περιστεράδων και ειδικά όσων έκαναν τις επιδείξεις πετάγματος, αλλά και των επισκεπτών εξέφρασε ο πρόεδρος Βασίλης Τοκμάκης, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα να στηριχθεί η πανελλήνια συγκέντρωση από την τοπική κοινωνία και τη δημοτική αρχή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρ. Σουρλατζή, οι αντιδήμαρχοι Κ. Κουλιός και Κ. Χρυσοβέργης, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αμπελώνα Τ. Νταλαμπέκα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο κέντρο Ακρόπολη, δόθηκαν κύπελλα στους συμμετέχοντες στις επιδείξεις κ.κ. ΑΔΑΜΑΚΗ,  ΚΑΡΑΜΟΥΣΤΟ, ΠΑΓΟΥΝΗ, ΚΟΤΟΥΛΑ, ΛΑΓΟ, ΤΣΟΛΑΚΗ, ΔΕΔΙΚΟΥΣΗ, ΚΑΡΑΒΑΡΙΩΤΗ, ΚΟΥΣΙΕΡΑ, ΨΑΡΟΥΛΗ, ΜΟΥΡΓΚΑΣΗ και ΣΥΚΙΩΤΗ, αλλά και στους προέδρους των συλλόγων άλλων περιοχών που επισκέφθηκαν την Κυριακή τον Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ