ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

IMG_3662Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου , για πρώτη φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων  , ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Λαογραφικό Μουσείο Αμπελακίων έκοψαν σε μια από κοινού  εκδήλωση που εξελίχτηκε σε βραδιά γιορτής και διασκέδασης την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κων/νος Κολλάτος ο όποιος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι απόψε εδώ στα Αμπελάκια στην ιστορική Κοινότητα του Δήμου μας. Η απόφαση σας να συνεργαστείτε όλοι οι Σύλλογοι για μια επιτυχημένη βραδιά με σκοπό την ενότητα σας είναι μια πρωτοβουλία η όποια δείχνει ότι ο δρόμος του συνεταιρισμού και το πνεύμα καλής συνεργασίας είναι ο μονός δρόμος προς την επιτυχία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

IMG_3663Η Δημοτική αρχή βασίζεται στο πνεύμα του συνεταιρισμού που καλλιεργήθηκε και έγραψε ιστορία στα Αμπελάκια και θέλουμε αυτό να είναι και η δύναμη του Δήμου μας. Σαν Δήμος και μέσα από τις δυνατότητες που έχουμε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου θα είμαστε διπλά σας σε ότι είναι εφικτό και μπορούμε  να βοηθήσουμε.

Εύχομαι χρόνια πολλά &  καλή χρονιά σε όλους με υγεία και περισσότερες ανάλογες πρωτοβουλίες.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας και οι Αντιδήμαρχοι κ.Κων/νος Τσεργάς, & κ.Κων/νος Νταφούλης .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ