ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Ε.Ε.Κ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

εεπεκ2«Ανοιχτή Ημερίδα ενημέρωσης για τους σκοπούς της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) και για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα», διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθ. Γαζή & Κουμουνδούρου 17-19, όπισθεν π. Νομαρχίας Λάρισας) στις 17:30.

Η Ε.Ε.Π.Ε.Κ., είναι ένωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ανήκει σ’ έναν μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση καινοτόμων δράσεων στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Βασικός στόχος της είναι η ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την εύρεση και την εφαρμογή των καταλληλότερων εκπαιδευτικών δράσεων.
Για την Ε.Ε.Π.Ε.Κ., η εκπαιδευτική καινοτομία περιλαμβάνει δραστηριότητες που αφορούν όλες τις πτυχές της σχολικής ζωής και της μάθησης (π.χ. παιδαγωγικές προσεγγίσεις, διδακτικές μεθόδους και πρακτικές, εποπτικά μέσα, διδακτικό υλικό και τρόπους αξιοποίησής του, εκπαιδευτικές δράσεις, μελέτες, έρευνες, θέματα οργάνωσης και διοίκησης της εκπαίδευσης κ.ά.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ