6 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

GR15Πάνε οι ημέρες που οι γυναίκες στα 30 τους ή στα 40 χρόνια τους ξεκινούσαν την επίθεση στις γκρίζες τρίχες με λευκαντικά και βαφές μαλλιών. Το γκρι είναι και πάλι …in. Δεν μιλάμε μόνο για γήρανση με χάρη, μιλάμε για γυναίκες με κανονικά μαλλιά που σπεύδουν στα κομμωτήρια για να αποκτήσουν την πιο πολυπόθητη –τελευταία- απόχρωση μαλλιών.

Ακολουθούν έξι από τους πολλούς λόγους που το γκρι είναι …cool.

1. Είναι ένα ασημένιο μετάλλιο.

Η CindyJoseph, μοντέλο 60 χρονών και κάτι, λέει ότι η σταδιοδρομία της εκτοξεύτηκε μόνο από τη στιγμή που αποδέχθηκε τη γήρανση και το γκρι. Η Josephέχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για την Olay, Aveda και τον οίκο μόδας Dolce & Gabbana. «Γιορτάστε το γκρι. Το ονομάζω ασημί αντί για γκρι, επειδή το γκρι έχει μια αρνητική χροιά. Γκρίζα διάθεση, γκρίζα μέρα. Αλλά το ασήμι θεωρείται πολύ ιδιαίτερο και πολύτιμο. Έτσι, ανεξάρτητα από την απόχρωση του γκρι που έχετε, να το ονομάζετε ασημί.”

2. Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Οι μηνιαίες επισκέψεις στα κομμωτήρια για να βάψετε τις ρίζες σας ώστε να καλύψετε τις γκρίζες τρίχες, κοστίζουν. Για να μην αναφέρουμε τις ώρες που χάνετε, ενώ περιμένετε να βάψετε τα μαλλιά σας. Απλά σκεφτείτε, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρόνο και τα χρήματα για τις διακοπές σας, και να πίνετε ποτά σε μια ηλιόλουστη παραλία.

3. Μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε καταπληκτική.

Εδώ είναι όλες οι αποδείξεις που χρειάζεστε:GR2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Είναι ενδυνάμωση και απελευθέρωση.

5. Δεν χρειάζεται να είναι βαρετό.

Μετά από μια ζωή βαφών, μπορεί να είναι τρομακτικό να σκεφτείτε ότι ποτέ ξανά δεν θα παίξετε με τα μαλλιά σας, αν επιλέξετε το …γκρίζο δρόμο. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Διάφορες celebrities, μεγαλύτερες σε ηλικία και νεότερες, έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να παίξετε και με το ασημί και να έχετε μια καταπληκτική εμφάνιση

6. Σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Οποιαδήποτε μπορεί να αγοράσει ένα μπουκάλι βαφής και να καλύψει τα γκρι μαλλιά της, αλλά χρειάζεται πολλή αυτοπεποίθηση να τινάζετε τα μαλλιά σας στην φυσική τους απόχρωση.

huffpost

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ