Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

000_0125Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Λυκείου Αμπελώνα που κατέκτησαν το σχολικό πρωτάθλημα σε επίπεδο νομού και πλέον ετοιμάζονται για τον αγώνα με την πρωταθλήτρια Λυκείων του νομού Τρικάλων την Τρίτη στα Τρίκαλα, βράβευσε χθες κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης.

Τα κορίτσια του Λυκείου Αμπελώνα διαπρέπουν και φέτος στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ Λυκείων στο νομό Λάρισας, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή τους Βασίλη Παπαμανώλη και μάλιστα  πήραν το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ κερδίζοντας με 2-0 τις ομάδες του 3ου Λυκείου, του 6ου Λυκείου στα προημιτελικά, του 9ου Λυκείου στα ημιτελικά και του 12 Λυκείου στον τελικό.

Χθες ο δήμαρχος βράβευσε τον προπονητή Βασίλη Παπαμανώλη και τις παίκτριες Ελενα Καλογήρου, Στέλλα Λυγούρα, Πούλια Καλογήρου, ΕυτυχίαΝτιζέ, Ηλιάνα Γκαραβέλη, Φωτεινή Κόκκινου, Αναστασία Μάνη, Αποστολία Μάμμου, Ειρήνη Ούρδα, Μαρία Μπιζιώτα, Εύη Καραμουσλή και Ευαγγελία Λυγούρα, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποδιευθυντής του σχολείου Μ. Μπαντραλέξης , η πρόεδρος του δ.σ. Ρ. Σουρλατζή, ο αντιδήμαρχος Κ. Χρυσοβέργης, ο πρόεδρος της β/βαθμιας σχολικής επιτροπής Δ. Κουτσίνας και ο δ.σ. Β. Τάχας.

Ο κ. Σαρχώσης αφού συνεχάρη τις μαθήτριες και τον προπονητή για τις επιτυχίες τους που, όπως είπε, κάνουν περήφανους τους κατοίκους του δήμου, ευχήθηκε οι επιτυχίες να συνεχιστούν τόσο στον αθλητισμό όσο και στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ