ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ Η ΑΕΛ ΑΛΛΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

AELΑπίστευτες καταστάσεις στο Καυταντζόγλειο, με την ΑΕΛ να νικά 1-0 τον Ηρακλή και να μπαίνει στα πλέι οφ σε ματς… παρωδία!

Το πλέον πολυσυζητημένο ματς της φετινής Football League θα γίνει χωρίς αμφιβολία αυτό μεταξύ του Ηρακλή και της ΑΕΛ. Μετά τα όσα προηγήθηκαν με την επίθεση στο βαν του OTE TV, οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς κάμερες και μετά από… 115 λεπτά ο Γηραιός γνώρισε την πρώτη του ήττα (1-0) στο πρωτάθλημα, παίρνοντας μαζί του στα μπαράζ τους «βυσσινί»!

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΛ να ισορροπεί στο δεύτερο και στο 83′ να παίρνει το προβάδισμα με κεφαλιά του Γιάντση στο 83′ Ωστόσο, το ματς άναψε στο 90’+5′. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Πασά από τον Δεληζήση και ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Οι «βυσσινί» επιχείρησαν να φύγουν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού υποστήριζαν ότι δεν υπήρξε ανατροπή, ο Δεληζήσης αποβλήθηκε με κόκκινη και ακολούθως έπεσαν όλοι πάνω στον Περόνε, ζητώντας του να αστοχήσει στο πέναλτι. Όταν η κατάσταση ηρέμησε ο Αργεντινός αλά… Πανένκα έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αποστολίδη και έδωσε στην ΑΕΛ το εισιτήριο στα μπαράζ αντί της Λαμίας! Αρχικά οι οπαδοί

του Ηρακλή αποδοκίμασαν τον επιθετικό της ομάδας τους, ο ίδιος έβαλε τα κλάματα και ακολούθως χειροκροτήθηκε… Μάλιστα και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αποχώρησαν κάτω από χειροκροτήματα, με τους ίδιους να ανταποδίδουν.

Έπειτα από την πρώτη ήττα του Γηραιού, οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν με επτά πόντους στη διαδικασία των πλέι οφ, ενώ η Λαμία έμεινε εκτός αυτής με την ΑΕΛ να παίρνει το εισιτήριο.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης (88′ Τσιλιανίδης), Λουκίνας (60′ Περόνε), Πασάς, Σιατραβάνης (64′ Τσιλιγκίρης), Ρομάνο.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας (82′ Γιάντσης), Μπανούσης, Πινδώνης, Πίντο (51′ Ν’ Γκεσάν), Σερζίνιο (77′ Ελιομάρ), Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δόσης (Αθηνών), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΟΝΕ

footballleaguenews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ