ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 8 μ.μ. για να τιμήσει την εργατική πρωτομαγιά διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή του δήμου απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε όλα τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ !

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αγρότες, επαγγελματίες, νέοι και νέες,

Με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας, συνεχίζουμε τις αγωνιστικές παραδόσεις του κινήματος μας, το δρόμο από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ως τις μέρες μας.

Για το 8ωρο και τη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, την Κοινωνική Ασφάλιση, την Παιδεία, την Υγεία, τους αγώνες για τις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή στα παζάρια των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους, που βρίσκονται σε εξέλιξη με Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ), Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

Οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες γίνονται για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Ο κόσμος της δουλειάς δεν έχει τίποτα να περιμένει από κυβερνήσεις της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανασυγκρότησης (ΟΟΣΑ), του ΔΝΤ, όπως η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μόνο με το δικό μας αγώνα, η οργανωμένη δράση μέσα από τα ταξικά σωματεία, την ανασύνταξη του εργατικού λαϊκού κινήματος, την ενότητα της εργατικής τάξης, τη συμμαχία της με τους μικρομεσαίους αγρότες, τους φτωχούς επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία μπορούμε να έχουμε μέλλον, προοπτική. Για ανάκτηση των απωλειών, για όλα όσα μας ανήκουν.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ,

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΗ 2015, ΣΤΙΣ 8:00μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ:

–              Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων

–              Σωματείο Εργαζομένων Οινοποιείου Τυρνάβου

–              Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου

–              Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρνάβου

–              Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου

–              Παράρτημα ΠΑΕΑΕΑ -ΔΣΕ Τυρνάβου

ΟΛΟΙ την Παρασκευή, 1η Μάη 2015 στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στη Συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας (ΕΚΝΛ), στις 10ττμ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ