ΔΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝO ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ «CHRISTIN INSPIRATIONS»

Στο πλαίσιο της δράσης που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.), το κομμωτήριο «CHRISTIN INSPIRATIONS»* στην οδό Βενιζέλου 146 στη Λάρισα, είναι συνεργαζόμενο κομμωτήριο και δέχεται δωρεές.

Οι φορείς που έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία  συγκέντρωσης μαλλιών σε μήνυμά τους αναφέρουν:  «Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, αρωγούς στην προσπάθεια μας έτσι ώστε η Καμπάνια Δωρεάς Μαλλιών στην Ελλάδα και το σύνθημα μας “Δωρίζουμε τα μαλλιά μας-Δωρίζουμε την αγάπη μας!” να διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία!»

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΩΡΗΤΗ

Υποχρεώσεις

  1. Ο δωρητής έχει την υποχρέωση πριν επισκεφθεί ένα από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια να καλέσει και κλείσει το ραντεβού του.
  1. Ο δωρητής έχει την υποχρεώσει να πάει λουσμένος στο συνεργαζόμενο κομμωτήριο, εάν δεν είναι λουσμένος το κομμωτήριο έχει το δικαίωμα να τον χρεώσει για το λούσιμο.
  1. Σχετικά με το δωρεάν κούρεμα και τις υποχρεώσεις του δωρητή:

Ανδρικό κούρεμα: Δωρεάν είναι το κούρεμα της κοτσίδας και το συμμάζεμα της κόμης του δωρητή, λόγο της ιδιαιτερότητας του ανδρικού κουρέματος το κομμωτήριο θα πρέπει να κουρέψει και τα μαλλιά που γίνονται καρέ, δωρεάν. Οποιαδήποτε άλλη διεργασία όπως βαφή ή εξειδικευμένο κούρεμα (hair tattoo) έχει την υποχρέωση να το πληρώσει.

Γυναικείο κούρεμα: Δωρεάν είναι το κόψιμο της κοτσίδας και το ίσιωμα των ατελειών, ευθυγράμμιση των λεπτομερειών και συμμάζεμα της κόμης της δωρήτριας.  Όλες οι υπόλοιπες διεργασίες όπως βαφή, χτένισμα, αλλαγή κουρέματος χρεώνονται σύμφωνα με τις εκάστοτε χρεώσεις του κομμωτηρίου και ο δωρητής έχει την υποχρέωση να τις πληρώσει.

  1. Ο δωρητής έχει την υποχρέωση, εφόσον επιθυμεί να παραδώσει τα μαλλιά του στο συνεργαζόμενο κομμωτήριο, να συμπληρώσει την φόρμα δωρεάς που βρίσκεται σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια εκτυπωμένη, για να ενημερωθεί για την πορεία της δωρεάς του που βρίσκεται στο συνεργαζόμενα κομμωτήριο.

Δικαιώματα

  1. Ο δωρητής έχει το δικαιώματα να επιλέξει σε ποιο κομμωτήριο θα κουρευτεί, τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στους δωρητές.
  1. Ο δωρητής έχει το δικαίωμα να μην αναγράψει τα στοιχεία του και να παραμείνει ανώνυμος δωρητής με τις προϋποθέσεις πως δεν θα ενημερώνετε για την πορεία της δωρεάς του. Επίσης αναλυτικά αναγράφει “ανώνυμη δωρεά” και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία (ημ/νια & υπογραφή).

*Το κομμωτήριο «CHRISTIN INSPIRATIONS» δραστηριοποιείται στο χώρο της κομμωτικής από το 1992 έως και σήμερα, στην οδό Βενιζέλου 146 στη Λάρισα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ