ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ 84 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ- ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ;

Ο Thomas και η Irene Howard είναι αχώριστοι από τότε που έγιναν οι καλύτεροι φίλοι το 1931. Μεγάλωσαν σε διπλανά σπίτια, και η μοναδική φορά που χώρισαν ήταν όταν ο Thomas κλήθηκε κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, 19 ετών.

5Το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 1945, και τώρα γιορτάζουν την 70η επέτειο του γάμου τους, ο Thomas 93 ετών και η Irene 91.

Ο Thomas, είπε: «Σε όλη τη διάρκεια της κοινής μας ζωής έχουμε δείξει μόνο σεβασμό και επιδείξει καλούς τρόπους ο ένας στον άλλον. Πολλοί νέοι μπορούν να μάθουν πολλά από αυτό.»

«Όταν ήμουν παιδάκι πάντα μας δίδασκαν να σεβόμαστε τις γυναίκες και αν βλέπαμε μια γυναίκα στο δρόμο ή κάποιον από τους δασκάλους σας, έπρεπε αυτόματα να κάνουμε υπόκλιση βγάζοντας το καπέλο μας γιατί διαφορετικά θα βρίσκαμε το μπελά μας.

»Εύχομαι αυτό να μπορούσε να περάσει από γενιά σε γενιά. Πρόσφατα είδα μια κυρία στο δρόμο και έβγαλα το καπέλο μου, όπως συνήθως, αλλά έξι αγόρια άρχισαν να γελάνε μαζί μου.

»Το μόνο που έκανα ήταν να δείξω τον σεβασμό μου, και όσο με αφορά, αυτό θα έπρεπε αυτά τα παλικάρια να μαθαίνουν στο σχολείο – αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να το μαθαίνουν τώρα πια.

»Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η υψηλότερη βαθμολογία στις εξετάσεις. Κρίμα, γιατί οι καλοί τρόποι δεν κοστίζουν τίποτα και μας κάνουν πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Εάν δεν διδάσκεστε καλούς τρόπους δεν ξέρετε τι σημαίνουν για τους ανθρώπους.

»Εγώ πάντα σεβόμουν την Irene – που είναι η σανίδα σωτηρίας μου. Μπορεί να κάναμε κάποια λάθη, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας πάντα τα βρίσκαμε.

»Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι όλα αυτά τα χρόνια, και είμαι υπερήφανος για αυτήν. Αν ήμουν αρκετά τυχερός να ζήσω πάλι από την αρχή, πάλι την ίδια κοπέλα θα παντρευόμουν.»

Περισσότερα: DailyMirror

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ