ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Τα τρία Δημοτικά σχολεία του Αμπελώνα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος την 5η   Ιουνίου συγκεντρώθηκαν στο πανέμορφο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου . Εκεί  παρακολούθησαν  την παράσταση της Δ΄ Τάξης του Τρίτου Δημοτικού Σχολείου που ήταν αφιερωμένη στο Δάσος, με το θεατρικό « Ένα δέντρο …μια φορά». Τα παιδιά και οι Δασκάλες  Πετρούλα Πονηρού και Αντιγόνη Τζιούφα μας κατέπληξαν    με την ωραία παρουσία τους.

Κατόπιν ακολούθησε η υιοθεσία των γειτονικών Πάρκων των τριών Σχολείων και υπογράφτηκε το σχετικό συμφωνητικό από τους Διευθυντές των σχολείων κ. Μπλάνα Σωτήρη,  κ.Αγάπη Τζήκα,  κ.Χρήστο Γκόλτιο  και τον Αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Τσιόπα  Χρήστο .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλαντζή Ζαχαράκη χάρισε στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Δάφνες, Πλατάνια ,ένα πεύκο και λουλούδια για να ομορφύνουν τα σχολεία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σκηνικά τα επιμελήθηκε το Τρίτο Δημοτικό και τα ηχητικά το Πρώτο Δημοτικό σχολείο. Η συνεργασία και των τριών σχολείων ήταν υποδειγματική για μια τέλεια παρουσίαση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Κώστας Χρυσοβέργης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μπανταβάνης Γιώργος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα ,η Κ. Γιοβρή Θεοδώρα η γεωπόνος του Δήμου μας όλοι οι δάσκαλοι των σχολείων και οι μαθητές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ