ΕΙΡΩΝΙΑ: ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ!

Η Corvette 2007 έχει στο πάτωμα, δίπλα  από κάθε κάθισμα, ένα χερούλι απελευθέρωσης της πόρτας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Αυτή την πληροφορία, αν γνώριζε ο 72χρονος, Τζέιμς Ρότζερς, από το Τέξας, θα ήταν –πιθανότατα- ζωντανός σήμερα.

Ο Τζέιμς Ρότζερς πέθανε μαζί με το σκυλάκι του σε πάρκινγκ, τη Δευτέρα, όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, προφανώς εξαιτίας ενός ηλεκτρικού προβλήματος.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το όχημα δεν είχε ρεύμα στις κλειδαριές και την κόρνα, εξαιτίας ενός χαλαρού καλωδίου της μπαταρίας και ότι ο Ρότζερς και το σκυλάκι του πέθαναν από θερμοπληξία αφού δεν μπόρεσαν να βγουν από το όχημα ή να προσελκύσουν την προσοχή των περαστικών.

Ο Ρότζερς, ο οποίος είχε αγοράσει πρόσφατα το όχημα, άφησε το κινητό του να φορτίζει στο εστιατόριο, και πήγε να ελέγξει το σκυλί του. Έτσι εγκλωβίστηκε μέσα χωρίς να είναι σε θέση να καλέσει σε βοήθεια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κόρη του είπε ότι η Corvette ήταν το αυτοκίνητο των ονείρων του πατέρα της. Λέει ότι πιστεύει ότι ο πατέρας της κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεφύγουν, και μπορεί να έχασαν τη ζωή τους, ενώ διάβαζε το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ